Bilrensesæt

Den mest effektive måde at vaske en bil på: Vask med det rigtige skum På trods af at håndopvaskemiddel er et utroligt affedtningsmiddel, er det ikke det, du skal bruge på dit køretøjs færdiggørelse. Faktisk fjerner det jord, olie og gammel voks. Under alle omstændigheder dræner det desuden betydelige olier lige efter malingens færdiggørelse. Brug det igen og igen, og du forkorter eksistensen af dit malerarbejde. I stedet for opvaskemiddel til en gør-det-selv bilvask, er her et af vores bedste bilstunts: Brug et rengøringsmiddel, der er lavet til køretøjer (tilgængeligt i enhver autoreservedelsbutik). Når du har blandet boblerne, skal du gå ud over det, fyld en Bil rengøring anden dåse med rent skyllevand. Brug den til at skylle vaskehandsken ofte. Det vil fjerne størstedelen af gadegrovheden fra handsken for at forhindre ridser. Smid derefter handsken i tøjvaskeren på det tidspunkt for at få den helt pletfri. Et køretøj, der river sig ikke for langt væk med 60 mph, bliver til en dartskive for noget snavs i luften.

Dit køretøjs umiskendelige pels omdirigerer noget af det, men kan holde den mere slebne grovhed. Vask fjerner overfladens snavs, men snavs er den bedste måde at fjerne de indsatte ting på. Køb en mudderbar enhed (et mærke er Meguiar’s Smooth Surface Clay Kit), som indeholder et fedtende stænk og et par stykker konstrueret mudder. Sæt snavset op ved at rive et stykke i fire segmenter. Ret det ene segment til en lille hotcake i midten af hånden og gnid det over malingen med en flygtig bevægelse. Fold snavset mod sig selv, massér det og fyld det igen, indtil mudderet bliver dunkelt. Smid den derefter og brug en ny brik, indtil du fjerner “pilene” og får en glaslignende færdiggørelse. Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Poler finishen Talrige bilejere forveksler rengøring med voksbehandling. Alligevel er de uafhængige fremskridt. Rengøring eliminerer små overfladepletter og ridser og polerer færdiggørelsen til en gnist. Voksning tilføjer mere glans og skærmer færdiggørelsen fra komponenterne. De fleste gør-det-selv-ere springer rengøring over, da de helst ikke vil lægge pengene til en polermaskine eller den virkelige indsats for en håndrens. Uanset hvad, så er rengøring af dit køretøjs færdiggørelse vejen til at få det bedste glimt (mestre kunne aldrig springe det over).

Påfør en ren plet på puden, og tør puden over en 2 x 2-ft. område. Kør polermaskinen med en langsom hastighed for at sprede blandingen over hele regionen for at få det bedste køretøj mere rent. Hjælp derefter hastigheden og lad polermaskinen udføre arbejdet for dig. Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Få en spejlfinish med syntetisk voks Visse individer er afhængige af carnaubavoks. Det giver en dyb, varm gnistre. Alligevel hælder vi til vådglans-looket af de mere opdaterede konstruerede polymervoks (ellers kaldet malingsforsegling) som Meguiar’s Ultimate Liquid Wax. Det er dyrere end forskellige konstruerede materialer, men det efterlader ikke en hvid hinde på plastik eller trim – hvilket er en ægte fordel. Derudover er det virkelig nemt at anvende. Påfør voksen på skumredskabet og gnid det ind i det færdige med en snurrende bevægelse. På det tidspunkt skal du fjerne uklarheden med et mikrofiberhåndklæde. Byt et perfekt håndklæde ind, når det første læsser op til et af vores smarte køretøjsstunts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *